Εσύ αποφασίζεις ποιά είναι η καλύτερη!

Στοίχημα με ακριβές σκορ

Το στόιχημα με ακριβές σκορ εντοπίζεται στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και είναι από αυτά που η γνώση και το καλό διάβασμα των αντιπάλων δεν φτάνει για να σας οδηγήσει στο ταμείο. Το ακριβές σκορ θέλει ένστικτο, έμπνευση και πάνω από όλα τύχη. Δεν είναι για κάθε μέρα, ούτε για μεγάλα πονταρίσματα. Και δεν προσφέρεται για να νιώσετε τη χαρά του παιχνιδιού.

Πρόκειται για ένα ειδικό στοίχημα όπου τα ενδεχόμενα δεν είναι δύο (τύπου over/under) ή τρία (1-2-Χ) αλλά πολλά περισσότερα. Υπάρχουν 35 διαφορετικά πιθανά σκορ, που μειώνουν στο ελάχιστο τις πιθανότητες κέρδους. Με το καθένα να έχει πιθανότητα επιβεβαίωσης από 0,3% σύμφωνα με τη στατιστική και τη μελέτη πολλών πρωταθλημάτων.

Ωστόσο, όταν έρθει η ώρα να πάτε ταμείο, ιδίως αν έχετε ποντάρει σε δύο παιχνίδια, θα ανταμειφθείτε με το παραπάνω. Οι αποδόσεις είναι πολύ μεγαλύτερες από τα συνήθη στοιχήματα και αν συνδυαστούν ανεβάζουν ψηλά το κέρδος.

Η σημασία της λεπτομέρειας

Στο στοίχημα με ακριβές σκορ παίζουν σημαντικό ρόλο αρκετές λεπτομέρειες. Δεν ψάχνετε απλώς ποια ομάδα θα κερδίσει ή αν θα το κάνει με μικρό ή μεγάλο σκορ. Το ακριβές αποτέλεσμα και τα γκολ που θα βάλει κάθε ομάδα σε ένα ματς έχουν να κάνουν με πολλές παραμέτρους.

Αρχικά πρέπει να ξέρετε αν οι ομάδες που θα ποντάρετε για ακριβές σκορ, πετυχαίνουν ή δέχονται γκολ με ευκολία. Μπορεί να κάνουν και τα δύο, μπορεί ένα από τα δύο, μπορεί και τίποτα από τα δύο.

Σημαντικό ρόλο επίσης παίζει το κίνητρο που έχουν στο συγκεκριμένο ματς.

Αν πρόκειται για επαναληπτικό κυπέλλου ή ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ίσως ένα συγκεκριμένο σκορ να δίνει πρόκριση και να σας φαίνεται πολύ πιθανό. Είναι από τις καλές περιπτώσεις.

Επιπλέον, χρειάζεται να ρίξετε μια ματιά στην παράδοση των αναμετρήσεων. Μπορεί να φέρνουν συχνά κάποιο αποτέλεσμα.

Η τακτική των ομάδων

Εδώ κι αν χρειάζεται μελέτη. Αν η ομάδα που θεωρείτε ότι θα νικήσει, βολεύεται με μικρά σκορ, ίσως σας δίνει μια διέξοδο. Υπάρχουν περιπτώσεις που μετά από ένα γκολ αρκετές αρέσκονται σε συντηρητικό παιχνίδι, για να κρατήσουν το προβάδισμα.

Αντίστοιχα, υπάρχουν ομάδες που παίζουν συνέχεια επιθετικά και κερδίζουν με μεγάλα σκορ. Η δημιουργούν πολλές τελικές προσπάθειες. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να ελέγξετε και τα ποσοστά ευστοχίας. Πόσα σουτ γίνονται στην εστία και πόσα καταλήγουν στα δίχτυα.

Μια άλλη περίπτωση είναι ο παράγοντας έδρα. Κάποιες ομάδες παρουσιάζονται μεταμορφωμένες προς το χειρότερο μακριά από το γήπεδό τους. Και έχουν άλλη αγωνιστική συμπεριφορά εντός.

Οι αποδόσεις

Σπάνια θα βρείτε αποδόσεις κάτω του 5,00 σε ακριβές σκορ. Από 5,00 έως 7,00 είναι συνήθως οι αποδόσεις για τα πιο πιθανά σκορ. Εξαρτάται από τη δυναμικότητα, την αγωνιστική κατάσταση, τη φόρμα και τη στατιστική των ομάδων. Στα παιχνίδια που θεωρούνται αμφίρροπα οι ισοπαλίες 0-0 και 1-1 δίνονται σε μικρότερες αποδόσεις. Το ίδιο ισχύει και τις νίκες 1-0 και 0-1. Αντίθετα, όταν υπάρχουν μεγάλα φαβορί, τα μικρά σκορ έχουν μεγαλύτερη απόδοση.

Επιλογές με πολλά σκορ

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι αν θέλετε να μειώσετε το ρίσκο στο στοίχημα με ακριβές σκορ. Δεν θα ποντάρετε μόνο σε ένα ή σε δύο ακριβή αποτελέσματα, αλλά σε περισσότερα.

Αν για παράδειγμα προβλέπετε under σε ένα ματς με την τιμή στο 1,80, μπορείτε να ποντάρετε σε έξι αποτελέσματα. Τα σκορ 0-0, 1-0, 2-0, 1-1, 0-1 και 0-2 είναι όλα under και εφόσον μοιράσετε σωστά τα πονταρίσματα, θα σας δώσουν το ίδιο κέρδος (σε απόδοση 1,80). Αν αφαιρέσετε κάποιο ή κάποια από αυτά, ανεβάζετε την απόδοση.

Με ένα στα πέντε κερδισμένοι

Οι καλές αποδόσεις δίνουν καλά κέρδη χωρίς να χρειάζονται μεγάλα πονταρίσματα. Αν παίζετε σταθερά ποσά σε τιμές από 5,00 έως 7,00 χρειάζεται να πιάσετε ένα σκορ στα πέντε για να είστε κερδισμένοι ή τουλάχιστον στα λεφτά σας. Γι’ αυτό δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρετε με απίθανα σκορ. Τα πιο συνηθισμένα λόγω στατιστικής είναι το 1-0, το 0-1, το 0-0, το 1-1, το 2-1 και το 1-2.

Ένστικτο και φαντασία

Το στοίχημα όμως είναι και παιχνίδι… φαντασίας. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, όταν νομίζετε ότι ένα ματς θα έχει συγκεκριμένη εξέλιξη και κατάληξη. Ακόμη και αν πρόκειται για έκπληξη, χωρίς να δίνετε ιδιαίτερη σημασία στα αγωνιστικά και στατιστικά δεδομένα. Εκεί κρύβονται και οι πιο υψηλές αποδόσεις.