Στοιχηματικές εταιρίες

Τι είναι το Draw No Bet στο στοίχημα;

Το πάμε στοίχημα εξελίσσεται διαρκώς μέρα με τη μέρα και οι διαθέσιμες αγορές πληθαίνουν σταθερά. Μια από τις δημοφιλέστερες αγορές των τελευταίων όμως, που προτιμάται κατά κόρον από τους παίκτες είναι το Draw No Bet, μια αγορά όπου επιτρέπει στους παίκτες να κοντράρουν ορισμένα φαβορί, έχοντας με το μέρος τους όμως και την κάλυψη της ισοπαλίας.

Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημά μας! 21+
eeep disclaimer
Interwetten
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Παραδείγματος χάρη, η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην έδρα της Λεβάντε, μετά από ένα απαιτητικό παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ και κάποιος παίκτης πιστεύει πως η Μπαρτσελόνα θα… “σπάσει”. Επιλέγει όμως να ποντάρει στον άσσο, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να έρθει ισόπαλο και να χάσει το ποντάρισμά του, παρά το γεγονός πως η έμπνευσή του επαληθεύτηκε.

Αν ο παίκτης είχε επιλέξει το 1DNB όμως, θα του είχε επιστραφεί το ποντάρισμα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό σε βάθος χρόνου. Το σωστό ποντάρισμα που θα έπρεπε να κάνει ο παίκτης στο “σπάσιμο” της Μπαρτσελόνα, θα ήταν π.χ 14 ευρώ στον άσσο σε 5.00 απόδοση και 6 ευρώ στο Χ σε απόδοση 3.30 (ώστε να πάρει πίσω το ποντάρισμά του σε περίπτωση ισοπαλίας). Με το Draw No Bet λοιπόν, κάνει ακριβώς αυτό το ποντάρισμα, μιας και η απόδοση που παίρνει ισοδυναμεί με αυτό.

Για παράδειγμα αντί να παίξετε τα δύο στοιχήματα ξεχωριστά (14 ευρώ στον Άσσο με 5.00 απόδοση και 6 ευρώ στο Χ με 3.30), ο Bookmaker σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε το συγκεκριμένο στοίχημα με καθορισμένη απόδοση, στην προκειμένη περίπτωση 3.50 το Άσσο Draw No Bet (1 DNB). Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα μιας και 14×5=70=20×3.50.

Διαβάστε ακόμα